U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 8, 2009

Musim

salam semua,

sekarang ni betul-betul musim demam, bukan apa, risau gak takut sbb lainkan. ni hah, anak aku Amirah dh 2 hari demam, ON n OFF, semalam aku mntk kebenaran GB untuk keluar bawa Amirah ke klinik, tapi today dia flat masa pagi-pagi nak hanta ke rumah pengasuh, so aku decided nak ke sekolah dulu, punch dan selesaikan kerja untuk guru-guru yang tak de di sekolah, then aku lagi sekali meminta kebenaran kat GB yang aku nak balik.

alhamdulillah, GB aku seorang yg amat memahami.

terus gerak ke HKL, jumpa DR kerajaan pulak, buat blood test semua, alhamdulillah, semua ok, cuma DR kata sekarang ni musim, so virus merebak sana sini, that's why la ramai rakyat jelata, kecik beso, tak sihat.

tak payah tengok contoh lain, murid-murid sekolah aku pun dh cukup. recently berderet jek dalam register murid-murid tak hadir ke sekolah, bila dorang mai, memang sah le bwk surat MC, sampai tebal fail simpan MC murid-murid kelas aku. hehehe. kayala klinik-klinik swasta semasa musim virus merebak nie, huhuhu.

No comments: