U Click Me...I Click U Back

Monday, April 13, 2009

Ermmm...

salam semua,

rasa macam dah lama tak layan blogging, actually tak da cerita yg best nak cite kat sini. sekarang ni musim demam ngan musim hujan, huhuhu, bab bz tak yah cite le, tahap gaban punya!!!

aku pun baru baik dari sakit kepala, tak tahu le kenapa, mybe migrain datang balik setelah sekian lama mendiamkan diri, al-maklum le dok asik kena hujan je 2-3 hari ni, mane tak sakit kepala kan?

cite pasal sekolah pulak, dh nak dekat sukan sekolah on this coming sunday, sekarang ni, merata-rata cikgu-cikgu lelaki kat sek aku dah mula membizikan diri dengan acara-acara saringan di padang sek, tu belum masuk tugas membuat garisan balapan di padang, jenuh le akunya menyiapkan relief untuk cikgu-cikgu yang tak dapat masuk mengaja.

aku pulak sibuk dengan menyiapkan Pelan Strategik Tahunan sekolah, nak jadi cite dh penat-penat aku buat (mcm penat sangat jek), file tu aku save masuk kat pen drive aku then nak bukak tak boleh plak, tetiba korup, ni semua sebab virus durjana, aku rasa banyaknya sampai tahap boleh bela kuda-kuda tu, adoiiiaiii!!!

hah, amirah dah 10 bulan secara rasminya pada 9hb lepas, budak kecik ni dah pandai mengamok yek, kalau mengamok punya le buroknya pangai, adusss, tak tahu le ikut pangai sapa ni, as kakak-kakak dia tak plak camtuh. kalau dia nak berdiri tu, nak paut-paut kat kerusi ke apa, ikut suka suki dia jek, tak kira leh kat mana-mana jek dia boleh landing. pastu kalau halang dia buat apa-apa yang dia nak buat, mula la dia mengamok, siap lentok2 badan bagai, hudoh anak UMI ni..:-)

nnti le aku upload gamba dia berdiri dengan sendirinya, tanpa pertolongan sesape pun, hehehe, i'm off rite now, ni aku tgh bizi menaip, amirah plak bizi belatih berdiri dengan bahayanya, huhuhu, bye!

No comments: