U Click Me...I Click U Back

Saturday, March 14, 2009

YEAY...i'm 9mos old now!!!

salam semua...

baru jek balik dari UKM ni... then terus balik rumah masak bubur untuk Amirah sebab pagi tadi apa ke sebabnya... letih sangat kot... bangun lewat daa... tak sempat nak buat bubur bagi kat pengasuh... then nak dijadikan cerita aku pergi UKM hanyalah membuang masa dan minyak keta aku jek... huhuhu... kelas Statistik DR JAMIL ditangguhkan... itula notis yang tertampal dipapan kenyataan kat foyer Falkulti Pendidikan...

ceh... buat penat je aku datang... dah la aku memang jenis malas nak drive... pastu nak terus balik... aku rasa mcm fresh sgt kua dari keta... so aku pun decided to stay sekejap sambil menyelesaikan beberapa problem statistik yang diambil dalam buku "Research Methods and Statictics, A Critical Thinking Approach" by Sherri L. Jackson. selepas duduk menelaah... datangla sekumpulan geng aku yang tiba agak lewat 15 minit dan terus aku melaungkan..."no lecture today..."... terus aku nampak bengang jek muka geng aku tu... mereka semua datang dari Jerantut... ada yang dari Segamat... Trengganu pun ada... demi memenuhi cita-cita dan impian untuk menggenggam segulung sarjana pendidikan di dalam bidang masing-masing...

sebelum aku melalut ngan cite lain yang tak de kena mengena ngan tajuk... hehehe... sory... dah lama actually aku nak masukkan entry Amirah dah turns 9 bulan tapi asyik tak berkesempatan aje... dah terlebih 5 hari dah amirah officially 9mos old... dah beso anak UMI ye...

progress Amirah... dah sangat pandai bye...bye orang... pantang disebut bye... sure akan angkat tangan... dah nak panjat situ sini... pendek kata memang tak dok diam anak dara kecik aku sorang ni... ermm... masih suka mengutip benda-benda masuk dalam mulut... suka membebel yang aku sendiri tak faham... dah jadi anak manja ABAH dia dah... pantang tengok ABAH dia... KOMPEM bunyi... bunyi-bunyian yang memberi makna suruh angkat dia... hehehe

okla tak mo melalut panjang-panjang... nak gerak ambik my child... 2 kat umh my mom dan sorang lagi kat umah pengasuh... huhuhu... sian... hari cuti pun dorang terpaksa berkorban... insya Allah pengorbanan ANAK-ANAK UMI takkan UMI sia-siakan...


yeay...UMI... ADIK dah 9bulan dah....yeay...!!!!

No comments: