U Click Me...I Click U Back

Friday, March 13, 2009

Kursus....busy dan busy....

salam semua... ni aku tengah boring menunggu panggilan yang aku buat tak dijawab-jawab... pelik betul aku ada hp tapi tak reti nak guna... meh bagi kat aku.. bio aku yang pakai... ngeh..ngeh.. ngeh... apa da ngarut pagi-pagi nih...

ermmm...panggilan ku sudah dijawab... hehehe... rupanya akak ni tak dengar... dok jaga exam...

aku tension ni dok menyiapkan headcount pupils for year 4... tak pasal-pasal tugas penyelaras tahun plak buat benda-benda ni... aku kompius sungguh... bukan nak merungut tau tapi factnya terlalu banyak keje yang perlu aku tanggung sepanjang memegang jawatan penyelaras ni... huhuhu

ooo... aku nak cite psl semalam aku menghadir satu bengkel Support Ticketing System (STS) dekat Pusat Kegiatan Guru Ulu Kelang (dekat dgn SK Klang Gate) untuk guru-guru Penyelaras ICT Sekolah... at first aku pun tak faham apa menatangnya STS ni... so lepas dengar dengan lebih lanjut baru aku faham tentang sistem ni.. actually sistem ni hanya membantu untuk tujuan memberitahu kerosakan-kerosakan barangan atau kemudahan ICT di sekolah... kebetulan sekolah aku baru jek ada lab baru... hhuhuhu... best giles... tenet pun dah ada... ni aku dok pakai la ni (school net)... siap dengan flat screen lagi komputer-komputernya... tak fahamla aku kalau cikgu-cikgi masih lagi tak tercelik matanya dengan IT ni... in fact... no reasons at all... plez... dunia sekarang di hujung jari je...

p/s : uittss... aku nak sambung buat headcount... still got 2classes left... chan chin chau...:-)

No comments: