U Click Me...I Click U Back

Friday, February 6, 2009

So excited and So Bzzzz....

cewah...dengar bunyi tajuk je wahhh gitu... tp citenya biasa-biasa je... saje nak cite betapa excited abah kepada anak-anakku ini.... excited apa..??? hmmm... excited nak mencuci gamba yg diedit oleh aku... katanya gamba-gamba yg aku edit tu sesuai untuk diframekan and digantungkan kat dinding umah... huhuhu... tak excited ke namanya tuh??? tapi tak pe la kan... mujur gak dia nak gantung gamba anak-anak... buatnya dia gantung gambo org lain.... aku jugak yg gigit jari... hikkkss... ngadas la tuh...

gamba mane...??? adela... nnti aku tempekkan kat sini... by the way... nak cite betapa bznya aku lately nih... bila pikir balik... rase mcm tak akan habis je bz tahap gaban ku ini... ngan nak layan peel-peel bebudak kt sek lagi... mane nak kena buat kajian tindakan lagi... dasat skang jd cikgu pun kena buat kajian camnih... huhuhu... kompem letih beb... pastu balik ngadap notebook plak... siapkan itu ini... ngan belajo lagi... tp insya Allah... akan aku usahakan buat yang terbaik...

itu cite sekolah... kt umah byk plak peel-peel yang aku kena layan lagi... ngan siapkan hal-hal sekolah anak-anak... jaga anak kecik... membasuh... which is so tiring... tp aku tahu... dalam dunia ni bukan aku sorang je manusia yang paling letih... hehehe... byk lagi... tp kat sini je la tempat aku melepaskan luahan hati aku... so after this... i'm so relieved... leh la tido lena sikit malam ni.... oppss by the way i got class tomorrow... malasnya nak drive... kalau boleh nak je aku heret anak-anak aku jd teman aku mase drive... tp sape nak jaga mase aku tgh class nanti...?? ish boringla kalau camni...

ni la gamba-gamba yang abahnya excited itewwww...


kat bawah ni... gamba-gamba lain yang suka-suka je nak tempek kt sini...boleh ke camtu...???

My Alyaa and Atirah (Kak Ngah)


we with my youngest...

No comments: